3 Mart 2010 Çarşamba

Hangi Gelinliğe Hangi Aksesuar?
Hayalinizdeki gelinliği bulmak yeterince zor, peki ya aksesuarlara ne demeli? Mükemmel gelinliğinize göz alıcı aksesuarlar arıyorsanız hazırladığımız rehber sizi doğru seçimlere götürecektir.

Kraliçe Asaleti

Gelinlik profili: Kabarık etek, lüks kumaş, taş işlemeler.
Doğru aksesuarlar: Gösterişli gelinliğinizi taşlı bir taçla süsleyebilirsiniz. Taşlı ayakkabılar da işli gelinlikler için doğru seçim. Minik taş işli bir eldiven kraliçelere yaraşır gelinliğinizin tamamlayıcısı.

Şehirli Zarafet

Gelinlik profili: Az volan, kısa boy, parlak kumaş, sade detaylar.
Doğru aksesuarlar: Saten veya şifon gelinliğinizi yine saten veya şifon aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca saçınızı tül çiçekli bir taçla süsleyebilirsiniz. Eldivenler yine bu tarz saten ve şifon gelinlikler için uygun seçimler.

Vintage Şıklığı

Gelinlik profili: Modern bir siluette zarif işlemeler, yumuşak kumaş, retro süslemeler.
Doğru aksesuarlar: Antik stilde bağcıklı, küt topuklu ayakkabılar, dantel vintage bir bolero tarzınızı tamamlayacak en özel aksesuarlar. Yine vintage çiçek işli bir el çantası veya saçınızı süsleyecek tokalarla tarz sahibi bir gelin olabilirsiniz.

Sade Tanrıça

Gelinlik profili: Yumuşak kumaş, rahat görünüm, minimalist ama şık.
Doğru aksesuarlar: Gelinliğinizi sezon modasından kalın bileklikler, burgulu bir kolye, deri dore bir çanta ve sallantılı küpelerle tamamlayabilirsiniz. Bu zengin detaylar düz sandaletler gibi “casual” olanlarla da kombinlenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder